Idyllic Ocean
De wisseldag is vrijdag of zaterdag: Over het algemeen geldt de vrijdag of zaterdag (dit is per villa anders) als de dag van aankomst en vertrek. Soms zijn andere wisseldagen mogelijk in het voor- en naseizoen en overwinterperiode.

Golf4you organiseert in januari en februari 2014 unieke golfreizen

golf

Golf4you organiseert in januari en februari 2014 deze unieke golfreizen naar golfbanen in de Algarve. Deze golfreizen zijn zowel bedoeld voor competitieteams als voor individuele golfers.                                                                             Wat maakt onze golfreizen uniek zult u zich misschien afvragen….. Dat willen we u graag vertellen!

Wanneer u met ons op reis gaat, zult u ervaren wat een compleet verzorgde golfreis kan inhouden…. Zo verblijft u niet in een groot hotel maar in een prachtige villa die gelegen is in de prachtige natuur van Monchique. Tijdens uw verblijf zult u zich snel thuis voelen. Er is namelijk een kok die voor u kookt en als een drankje wilt, staan bier, wijn, frisdranken, koffie en thee onbeperkt tot uw beschikking!

Wij begeleiden uw golfreis van begin tot het eind. Zo hebben we 5 bijzondere golfbanen voor u geselecteerd, waar we tijdens uw verblijf gaan spelen. Iedere baan heeft een eigen karakter en vraagt om uw vaardigheid en creativiteit! Bijzonder hierbij is dat wij voor u op de speeldagen in de ochtend op de betreffende golfbaan een 2 uur durende training verzorgen, toegespitst op de baan die u aansluitend gaat spelen. Op deze manier komen gedurende de week alle technieken uitgebreid aan bod; u zult als betere speler terugkeren naar Nederland!

Meer info: www.golf4you.nl