• Altijd gegarandeerd de beste huurprijs
  • 20+ jaar ervaring
  • Direct van de eigenaar
  • Veilig en zonder verborgen kosten

Hoe werkt het?

Het grote verschil tussen Portugal Villas en andere verhuurbureaus is het feit dat wij privé ook een drietal villa’s verhuren en daardoor als geen ander weten aan welke eisen en wensen uw ideale vakantieverblijf moet voldoen. Wij stellen niet alleen de hoogste eisen aan onze eigen villa’s, maar zoals gezegd ook aan de andere vakantiehuizen die we via deze site te huur aanbieden, rechtsstreek van de eigenaar.

We durven dan ook met een gerust hart te stellen dat iedereen die via ons een villa huurt een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat. Een betaalbare vakantie met een rijk gevoel!

Stap 1: Bekijk de villa’s

U kan de villa’s vinden wanneer u rechtsboven op de knop “Villa’s zoeken” klikt.

Stap 2: Zoek de villa uit die het best bij u past

In ons aanbod villa’s is er altijd wel een villa die aansluit bij uw wensen en eisen. Of u nou dicht bij het strand wilt verblijven, een villa wilt met alle faciliteiten of een villa met een fenomenaal uitzicht.

Stap 3: Vul de reserveringsaanvraag in

Als u een keuze heeft kunnen maken dan is het nodig om een reserveringsaanvraag te doen. Vul de reserveringsaanvraag zo goed mogelijk in. Alle wensen kunnen verwerkt worden in deze aanvraag.

Stap 4: Wij nemen contact met u op

Zodra de reserveringsaanvraag is ontvangen nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling.  Wij mailen u eerst ter bevestiging van de datum, huurprijs en of de villa nog beschikbaar is voor de gewenste periode (dit om een dubbele boeking te verkomen). Pas op uw akkoord op deze mail zal vervolgens het huurcontract worden verzonden per mail.

Stap 5: Afronding van de reservering

Zodra de aanbetaling is voldaan via overboeking is de reservering definitief en is het wachten tot u kan starten met de vakantie :).

Stap 6: Wij staan altijd voor u klaar

Als u voordat u op vakantie gaat nog vragen heeft, tips wilt of ons nog even wilt spreken dan is dat altijd mogelijk. Ook wanneer u op vakantie bent staat uw gastvrouw ter plekke voor u klaar.

Altijd een hartelijke ontvangst

Wanneer u besluit via Portugal Villas een vakantiehuis te huren, wordt u ter plekke door ons of onze gastvrouwen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. We nemen alle tijd om u alles te vertellen over de villa en de prachtige omgeving. Uiteraard staan wij ook tijdens uw verblijf voor eventuele vragen of hulp tot uw beschikking.

Portugal villas biedt jou ten minste de volgende 8 zekerheden:

1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

Portugalvillas
Vestigingsadres:
Weerdjeslaan 51

7006 BB Doetinchem

Telefoonnummer:
0314 343447
E-mailadres:
info@portugalvillas.nl
Website:
www.portugalvillas.nl

KvK-nummer:
57099553

2. Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene voorwaarden zijn overeengekomen samen met de consumentenbond en gemakkelijk vindbaar op de website van portugalvillas.nl.
Let op: er geldt geen wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor pakketreizen, vervoer, catering en andere vormen van vrijetijdsbesteding als dit gebonden is aan een bepaalde periode of datum.
Bekijk alle uitzonderingen op het herroepingsrecht in artikel 10 van onze algemene voorwaarden >

3. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

4. Overzichtelijk bestelproces

Het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

5. Prijzen zijn duidelijk

Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf. Opgegeven huurprijzen en kosten, zoals vermeld op de website van Portugalvillas, zijn altijd inclusief BTW.

6. Veilige betaalomgeving

Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

7. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

Portugalvillas.nl heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org portugalvillas.nl aan op deze verplichtingen en voert ICT-veiligheidstests uit. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt >

8. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien klacht in viawww.thuiswinkel.org/klacht-indienen. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.