• Altijd gegarandeerd de beste huurprijs
  • 20+ jaar ervaring
  • Direct van de eigenaar
  • Veilig en zonder verborgen kosten

Hierbij een update naar aanleiding van de aanpassing door de Europese Unie m.b.t. het geven van de kleurcode rood aan Nederland.

Op dit moment is nog niet bekend of er iets verandert aan het reisadvies van je vakantiebestemming, omdat een land zelf bepaalt of ze de maatregelen aanpassen en welke aanpassingen dan gedaan worden.

Wat zijn onze verwachtingen? Als we naar andere landen kijken, dan zal er niet heel veel veranderen in spelregels qua vliegen.

Mogen we op vakantie als Nederland rood kleurt op de kaart van ECDC?

Ja, we mogen op vakantie. De ECDC-kaart is geen officieel reisadvies. En een kleurcode is niet bindend. Een EU-land mag zelf zijn regels bepalen. Krijgt Nederland kleurcode rood van het ECDC? Dan bepaalt een land zelf welke coronamaatregelen ze nodig vinden voor Nederlandse toeristen die op bezoek komen. We zullen daarom de komende dagen, de ontwikkelingen met betrekking tot je aankomstland op de voet volgen.

Zodra we meer informatie hebben over de status hiervan, zullen wij hierover met jou in contact treden.

Wil je zelf ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, dan raden we je aan om de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten te houden. www.nederlandwereldwijd.nl. Helaas hebben wij ook geen andere informatie, dan hier beschikbaar.

 

Wel hebben we goede contacten in Portugal en krijgen we positieve berichten van onze gasten 😊

We horen met name dat er geen enkele controle is en dat je bij elk restaurant zonder test of vaccinatie kunt dineren. Behalve als je binnen zit, dan moet je een negatieve test laten zien. Maar binnen zitten…dat doet men niet of nauwelijks met 30 graden.

Waar kun je laten testen in Portugal / locaties en kosten?

Je kan een afspraak maken op diverse locaties in de Algarve en er heen rijden. Kost 25 euro per persoon voor de anti genentest. Binnen een uur ontvang je de uitslag per mail   https://go.unilabs.pt/.

Reis je vanuit Nederland naar het buitenland en heb je een negatieve testuitslag nodig?

Dan kun je je in juli en augustus gratis laten testen via de website: www.testenvoorjereis.nl.

 

Droom jij van een heerlijke zonvakantie? Goed nieuws: de villa’s, quinta’s, casa’s en stadvilla’s zijn nu al online te boeken. Dus durf te dromen en boek risicoloos jouw vakantie voor 2021 met geldteruggarantie!

Geldteruggarantie voor je geboekte vakantie in 2021

Geld terug in het geval van code oranje door COVID-19

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan.

Bij Portugalvillas; garanderen wij, dat als het reisadvies voor je bestemming binnen één week voor vertrek wegens COVID-19 op code oranje staat,  je gegarandeerd je geld terugkrijgt. Dit geldt voor alle nieuwe geboekte vakanties. Zelfs wanneer de reisbranche wettelijk gezien alternatieven, zoals vouchers, mag aanbieden,  krijg je met de geldteruggarantie jouw betaling teruggestort binnen twee weken nadat jouw reis is geannuleerd. Check op onze site welke huizen mee doen aan deze geldteruggarantie. LET OP! Bij de huizen waar de geldteruggarantie niet staat vermeld zult een uw voucher ontvangen om de reis te verzetten naar een later tijdstip in de zelfde villa.

Voorbeeld:
• Op jouw vakantiebestemming is zes weken voor vertrek code oranje afgegeven. De geldteruggarantie geldt dan (nog) niet. Dit is wel het geval wanneer de vakantiebestemming één week voor vertrek nog steeds op oranje staat.
Het moet dan wel gaan om code oranje in het gebied waar het huis staat, de Algarve  en Faro vliegveld. Niet om een andere luchthaven waarop u vliegt.

De voorpret en voorbereiding kunnen beginnen!

Reisadvies.

Informatie over het Coronavirus

Hou het veilig en gezond!

Met vriendelijke groet,

Tom Temmink