• Altijd gegarandeerd de beste huurprijs
  • 20+ jaar ervaring
  • Direct van de eigenaar
  • Veilig en zonder verborgen kosten

Update 6 juni 2020!

Portugal heeft code GEEL Vakantie toegestaan! vanaf 15 juni 🙂

Dus waarom wachten met boeken:) #kosteloos annuleren mochten de grenzen toch weer dicht gaan! ( dit geld alleen voor nieuwe boekingen, gemaakt vanaf 5 juni 2020)

Wat is er open? In Portugal is al veel open gegaan:

Sinds 1 juni mogen alle stranden, straatwinkels open, en ook de winkels in winkelcentra. Bioscopen, theaters, auditoria en concertzalen zijn ook weer open – met minder plaatsen beschikbaar om afstand te bewaren. #vakantie #portugal #visitportugal #algarve #safetyfirst #planningahead

—————————————————————————————————————————–

BOEKING GEMAAKT VOOR 5 JUNI 2020

Wat betekent het voor u als uw vakantie niet doorgaat? 

U bent uw geld niet kwijt. U houdt het bedrag dat u aan ons heeft betaald als tegoed (‘waardebon’) voor een volgende vakantie in uw geboekte vakantievilla.

U hoeft niet meteen te beslissen voor welke nieuwe vakantie u kiest; u kunt hier rustig de tijd voor nemen, echter blijft de waardebon een jaar geldig met ingang van uw huidige vertrekdatum. Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Houd ook rekening met om boek (corona) kosten. Als u om welke reden dan ook uw voucher niet kunt gebruiken om uw vakantie opnieuw te plannen en uw voucher wilt doorgeven aan vrienden of familieleden, kunnen we de naam van de hoofdboeker wijzigen.

Wanneer u de nieuwe boeking heeft gemaakt, dan kunt u dat aan ons laten weten door de gegevens van uw oude boeking aan ons door te geven via info@portugalvillas.nl o.v.v. van reistegoed, oude boekingsnummer en villanaam.  

Belangrijk!

  1. Mocht de situatie ineens veranderen, dan zou de reis alsnog kunnen doorgaan.
  2. Zolang we naar Portugal kunnen/ mogen vliegen en de situatie veilig is voor onze gasten, voeren we onze boekingen volgens schema uit. En is (kosteloos) om boeken niet mogelijk.
  3. Per om boeking zal er een vergoeding worden gevraagd

——————————————————————————————————–

Belangrijk! bekijk vergoeding per reisverzekeraar

Wel vragen wij eerst uw reisverzekering aan te spreken. In sommige gevallen vergoedt de reisverzekering de huursom van de geboekte villa. Graag ontvangen wij deze informatie voordat we een waardebon verstrekken.

https://www.independer.nl/reisverzekering/info/annuleringsverzekering/corona-virus

———————————————————————————————————-

Mocht u toch liever uw reis vroegtijdig willen annuleren.

Als er geen negatief reisadvies is voor uw reisbestemming en u besluit te annuleren, dan is dat voor eigen rekening.

Dan zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Dit zullen we per geval bekijken en moeten overleggen met de huiseigenaar.

 

Ik heb een vakantie bij Portugalvillas geboekt met een vertrekdatum vanaf 4 juni 2020; gaat mijn vakantie door?

Hier kunnen we nog geen uitsluitsel over geven. Portugalvillas heeft nu alle vakanties met vertrekdatum tot en met 4 juni geannuleerd. In de komende weken nemen we een beslissing over de latere vertrekdata. Dit zullen we per twee weken bekijken voor aanvang van de vertrekdatum.

In eerste instantie bieden wij u de mogelijkheid om uw restant betaling uit te stellen tot twee weken voor de startdatum van uw verblijf (in plaats van de gebruikelijke acht weken). Dit geeft u (en ons) de tijd om de situatie te beoordelen terwijl deze zich ontwikkelt.

Als u op de nieuw overeengekomen betalingsdatum (twee weken voor aanvang van uw boeking) niet kunt reizen vanwege omstandigheden die verband houden het Coronavirus (bijv. internationale reisverboden die door uw nationale overheid worden opgelegd of vergrendelingen / grenssluitingen opgelegd door het land van uw bestemming, enz.), zullen we u de mogelijkheid geven om uw verblijf om te boeken voor eenzelfde waarde.

 

Wat als ik een nieuwe boeking maak en er nog steeds reisbeperkingen gelden?

In het geval dat u een nieuwe vakantie heeft geboekt met de voucher, en deze helaas opnieuw moet worden geannuleerd vanwege een gewijzigde reisrestrictie, ontvangt u het betaalde bedrag in de vorm van een nieuwe voucher.

 

Reisadvies.

Informatie over het Coronavirus

 

Hou het veilig en gezond!

 

Met vriendelijke groet,

Tom Temmink