• Altijd gegarandeerd de beste huurprijs
  • 20+ jaar ervaring
  • Direct van de eigenaar
  • Veilig en zonder verborgen kosten

 

 

 

Droom jij van een heerlijke zonvakantie? Goed nieuws: de villa’s, quinta’s, casa’s en stadvilla’s zijn nu al online te boeken. Dus durf te dromen en boek risicoloos jouw vakantie voor 2022 met geldteruggarantie!

Geldteruggarantie voor je geboekte vakantie in 2022

Geld terug in het geval van code rood COVID-19

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan.
Bij Portugalvillas garanderen wij dat als het reisadvies voor je bestemming binnen één week voor vertrek wegens COVID-19 op code ROOD staat,  je gegarandeerd je geld terugkrijgt. Dit geldt voor alle geboekte vakanties in 2022.

Check op onze site welke huizen mee doen aan deze geldteruggarantie.

Annulerings voorwaarden
#kosteloos annuleren bij COVID-19: kan alleen:
• Als Portugal het land weigert waar de gast vandaan komt.
• Op jouw vakantiebestemming is zes weken voor vertrek code rood afgegeven. De geldteruggarantie geldt dan (nog) niet. Dit is wel het geval wanneer de vakantiebestemming één week voor vertrek nog steeds op rood staat.

Het moet dan wel gaan om code rood in het gebied waar het huis staat, de Algarve en Faro vliegveld. Niet om een andere luchthaven waarop u vliegt.

De voorpret en voorbereiding kunnen beginnen!

Hou het veilig en gezond!

Met vriendelijke groet,

Tom Temmink