• Altijd gegarandeerd de beste huurprijs
  • 20+ jaar ervaring
  • Direct van de eigenaar
  • Veilig en zonder verborgen kosten

Droom jij van een heerlijke zonvakantie? Goed nieuws: de villa’s, quinta’s, casa’s en stadvilla’s zijn nu al online te boeken. Dus durf te dromen en boek risicoloos jouw vakantie voor 2021 met geldteruggarantie!

Geldteruggarantie voor je geboekte vakantie in 2021

Geld terug in het geval van code oranje door COVID-19

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan.

Bij Portugalvillas; garanderen wij, dat als het reisadvies voor je bestemming binnen één week voor vertrek wegens COVID-19 op code oranje staat,  je gegarandeerd je geld terugkrijgt. Dit geldt voor alle nieuwe geboekte vakanties. Zelfs wanneer de reisbranche wettelijk gezien alternatieven, zoals vouchers, mag aanbieden,  krijg je met de geldteruggarantie jouw betaling teruggestort binnen twee weken nadat jouw reis is geannuleerd. Check op onze site welke huizen mee doen aan deze geldteruggarantie. LET OP! Bij de huizen waar de geldteruggarantie niet staat vermeld zult een uw voucher ontvangen om de reis te verzetten naar een later tijdstip in de zelfde villa.

Voorbeeld:
• Op jouw vakantiebestemming is zes weken voor vertrek code oranje afgegeven. De geldteruggarantie geldt dan (nog) niet. Dit is wel het geval wanneer de vakantiebestemming één week voor vertrek nog steeds op oranje staat.
Het moet dan wel gaan om code oranje in het gebied waar het huis staat, de Algarve  en Faro vliegveld. Niet om een andere luchthaven waarop u vliegt.

De voorpret en voorbereiding kunnen beginnen!

Reisadvies.

Informatie over het Coronavirus

Hou het veilig en gezond!

Met vriendelijke groet,

Tom Temmink