• Altijd gegarandeerd de beste huurprijs
  • 20+ jaar ervaring
  • Direct van de eigenaar
  • Veilig en zonder verborgen kosten

Over de familie Temmink in de Algarve & Portugalvillas

De familie Temmink en de Algarve

Het is inmiddels al weer ruim twintig jaar geleden dat de familie Temmink, de broers Hans en Wim en hun respectievelijke wederhelften, neerstreken in de Algarve. Ze raakten alle vier al snel dermate verknocht aan de streek dat ze niet veel later besloten er het grootste deel van het jaar te gaan wonen.

In de loop der jaren raakte de Temmink’s als het ware compleet vergroeid met de Algarve en ontplooiden ze er hun eigen activiteiten. Zo begonnen Hans en Ans met de verhuur van hun eigen vakantievilla’s, terwijl Wim en Arnold er met hun inmiddels befaamde Studio Arte aan de slag gingen, een platform van diverse ontwerpdisciplines zoals architectonische vormgeving en design.

De verhuur van de vakantiehuizen werd in de loop der tijd ter hand genomen door Tom Temmink, zoon van Hans en Ans. Dat verliep dermate goed dat Tom uiteindelijk besloot Portugal Villas op te richten, een inmiddels succesvolle onderneming die naast een drietal eigen villa’s ook vakantiehuizen van derden verhuurt.

Portugal Villas heeft uitsluitend villa’s met een geheel eigen signatuur in de verhuur; villa’s die dermate uitzonderlijk zijn dat ze met de regelmaat van de klok hun opwachting maken in internationale lifestylemagazines. De villa’s onderscheiden zich niet alleen op het gebied van architectuur van de middelmaat, maar ook wat het interieur, de unieke ligging en de vaak prachtige tuinen betreft.

Verwonderlijk is dat allerminst: in acht van de tien gevallen tekende Studio Arte (www.studioarte.info) voor het ontwerp of de complete make-over. Ook de interieurs en het ontwerp voor de tuinen komen in veel gevallen van de tekentafels van Studio Arte. De nauwe samenwerking met Studio Arte levert dan ook een wezenlijke bijdrage aan het feit dat Portugal Villas steeds de mooiste projecten van de Algarve weet aan te bieden.

 

Waarom huren via Portugal Villas?

Het grote verschil tussen Portugal Villas en andere verhuurbureaus is het feit dat wij privé ook een drietal villa’s verhuren en daardoor als geen ander weten aan welke eisen en wensen uw ideale vakantieverblijf moet voldoen. Wij stellen niet alleen de hoogste eisen aan onze eigen villa’s, maar zoals gezegd ook aan de andere vakantiehuizen die we via deze site te huur aanbieden.

We durven dan ook met een gerust hart te stellen dat iedereen die via ons een villa huurt een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat. Een betaalbare vakantie met een rijk gevoel!

 

Altijd een hartelijke ontvangst

tom_new

Wanneer u besluit via Portugal Villas een vakantiehuis te huren, wordt u ter plekke door ons of onze gastvrouwen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. We nemen alle tijd om u alles te vertellen over de villa en de prachtige omgeving. Uiteraard staan wij ook tijdens uw verblijf voor eventuele vragen of hulp tot uw beschikking.

Graag tot ziens in Portugal,

Tom Temmink