De wisseldag is vrijdag of zaterdag: Over het algemeen geldt de vrijdag of zaterdag (dit is per villa anders) als de dag van aankomst en vertrek. Soms zijn andere wisseldagen mogelijk in het voor- en naseizoen en overwinterperiode.

Reis

Auto huren

Een auto huren in Faro gaat gemakkelijk, snel en overzichtelijk via de onderstaande sites. Wij tonen u de voordeligste keuzes uit het brede autohuur aanbod, tegen de laagste prijs en gegarandeerd de beste service!

avis_logo

hertz_logo eautohuur_logo yar-car_logo

Vliegtickets

Er zijn diverse maatschappijen die vanaf Nederland, Duitsland en België op Faro vliegen. Vanaf hier is het nog maar ruim een half uur rijden naar de villa’s. De prijs van een ticket kan sterk variëren.

  • Vaak geldt hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper de vlucht. Bij sommige maatschappijen kan de prijs vlak voor de vertrek datum ook flink dalen
  • Vaak zijn vluchten vanaf regionale vliegvelden goedkoper. Dat geldt ook voor de parkeerkosten wanneer uw eigen auto op het vliegveld van vertrek achterblijft.
transavialogo Transavia vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven rechtstreeks op Faro.
ryanairlogo Ryanair vliegt vanaf Weeze (Duitsland/dusseldorf) rechtstreeks op Faro en heeft vaak hele scherpe prijzen. Nu ook vanaf eindhoven.
clickairlogo ClickAir vliegt vanaf Amsterdam op Sevilla in Spanje en heeft vaak heel scherpe prijzen. Vanaf Sevilla is het ongeveer twee uur rijden naar Silves.
airberlin Air Berlin vliegt vanaf Amsterdam maar ook vanaf diverse Duitse steden zoals Münster, Dortmund, Düsseldorf en Keulen. Handig wanneer u dichtbij de Duitse grens woont. Niet alle vluchten gaan rechtstreeks, zodat de reisduur wat langer kan zijn
tapairlogo Tap Portugal vliegt vanaf Amsterdam naar Lissabon en Faro. Vluchten naar Faro gaan soms via Lissabon.