Naar overzicht
Privé Chef aan huis
Eten & drinken

Privé Chef aan huis

Maak uw vakantie compleet met een privé chef : De ultieme culinaire ervaring bij u ‘thuis’.

De perfecte culinaire beleving, geheel aangepast aan uw wensen en culinaire dromen, in uw eigen Portugese vakantievilla. Privé chef Ruben Ribeiro staat voor u klaar.
Met een wijntje in de hand in uw luxe vakantievilla heeft u natuurlijk geen zin om uitgebreid te koken. Maak de vakantie compleet met een geheel ontzorgde culinaire beleving aan huis: een gedekte tafel, een gastronomisch menu, een chef die u heerlijk in de watten legt en het beste van dit alles? Een opgeruimde keuken na afloop.
Om de ultieme culinaire beleving aan te bieden hebben wij de crème de la crème van de Portugese chefs erbij gehaald. Wij stellen graag Chef Ruben Ribeiro voor.

Meet Chef Ruben Ribeiro
Geboren in het Noorden van Portugal groeide Ruben Ribeiro op in een gastronomisch gezin waar de liefde voor koken letterlijk met de paplepel in werd gegoten. Ribeiro groeide op het platteland op, waarbij hij de lokale producten direct kon verwerken in de authentieke recepten van zijn grootmoeder.

De laatste 12 jaar heeft Ruben Ribeiro gewerkt in de Algarve waar hij zijn Noord Portugese recepten en ervaring mee heeft genomen. Jarenlang werkte Chef Ribeiro samen met Michelin Sterrenchefs waar hij de kneepjes van het vak nog verder heeft geleerd.

In de periode van de lockdown besloot Ruben Ribeiro om als privé chef aan huis te gaan werken en dat beviel zo ontzettend goed dat hij er nooit mee gestopt is.

Wat te verwachten van een privé chef in uw Portugese Villa? 
Chef Ruben laat graag vol passie zien waar de Portugese keuken om draait: geen ingewikkelde poespas, maar pure smaken, goede ingrediënten en mooie gerechten die vol liefde zijn gecreëerd. Samen met het hele team wordt het hele gezelschap in de culinaire watten gelegd. Zo wordt de tafel mooi gedekt, wordt er correct bediend en wordt er na afloop alles opgeruimd.

Prijzen
Samen met Chef Ruben Ribeiro wordt er gekeken naar een passend menu dat perfect aansluit bij uw wensen. De precieze prijs wordt dan ook gecalculeerd op basis van de ingekochte ingrediënten zoals van tevoren besproken is. 

  • Basisprijs van € 400 voor de inhuur van de chef (tot 8 personen)
  • Inkoop boodschappen | Dit is afhankelijk van menukeuze en variërend van € 30 tot € 100 p.p.
  • Uiteraard kan er voor de kleintjes iets passends worden gemaakt. Hiervoor liggen de prijzen tussen de € 10 en € 15 p.p.

Voor deze prijzen wordt alles geheel ontzorgd: van een gedekte tafel tot een opgeruimde keuken. Ook zorgt het team van Chef Ribeiro ervoor dat alle voorbereidingen getroffen worden zodat u de perfecte privé-culinaire beleving aan huis heeft.

Maak je Portugese culinaire beleving compleet!

  • Wijnarrangement bij het eten? Check! Ruben en zijn team nemen met liefde bijpassende wijnen mee voor € 10 / € 15 per fles.
  • Mee naar de markt om alle ingrediënten te kopen? Dat kan! Ga in de ochtend mee met Chef Ruben naar de vismarkt, proef lokale lekkernijen en duik het echte Portugese leven in. Kosten hiervoor zijn € 150 per groep.

Reserveer uw privé chef van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Neem contact op met Tom Temmink om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens spreekt u samen met Chef Ribeiro de wensen door om zo een onvergetelijke avond te creëren.

Tom Temmink
Tom Temmink Kan ik u helpen?